Giveaway of the day — Protected Folder 1.3

We kregen dit eerder op 30 april 2017. De blog van die dag. Die blog geeft duidelijk aan dat het grote nep is.%%

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. De activatie staat in C:\Program Files\IObit\Protected Folder\license.dat. in de talenmap zie ik Nederlands.

activatie

Bewaar uw licence.dat. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.
werkt

Ik gebruik SafeHouse, een betaalde versie. Maar u heeft voldoende aan de gratis versie.Daarmee maakt u versleutelde virtuele harde schijven. Zo veel als u wilt. En op al uw computers te gebruiken. Ik heb er eentje waar zowel de software van Thunderbird in staat, als alle mailbestanden. Niet vanuit Linux te kraken.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het activatiebestand) en een zip van de programmamap. Die doet het niet in Sandboxie op de desktop. Ik ga het niet testen op de desktop zelf. Ik houd mijn werkmachine graag schoon. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.