Giveaway of the day — Ultimate eBook Converter 3.0.9

Versie 3.0.8 kregen we op 22 december 2016. De blog van die dag.

Themida. In de readme een link om een sleutel te bekomen. Ik gebruik 33Mail. In de mail staat de sleutel en een link voor een schone installer. Wat is de zin van Themida dan?

Bij de activatie moet u ook het juiste mailadres invullen, anders lukt het niet. De activatie komt in
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\.Ultimate\app_settings. Dat is een tekstbestand dat ondermeer het mailadres en de sleutel bevat. Bewaar dat bestand. Ik kon de programmamap van een virtuele XP 32 mee activeren op de W10 64 laptop. QED.

"Verliesloos omzetten van een e-book". Ik weet niet wat ik met bij verliezen bij het omzetten van een tekst moet voorstellen. Want dat is een digitaal gegeven, niet iets gedigitaliseerd als geluid of beeld.

Wat is het juridische en ethische verschil tussen het verwijderen van DRM en Themida? In Duitsland is het weggevertje so-wie-so verboden.

Geen weggevertje, maar een uitlenertje. Voor een jaar. Kent Nederlands. Er is ook een gratis alternatief: Calibre.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpaghttps://calibre-ebook.comina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de schone installer en het geoogste activatiebestand) en een zip van de programmamap van een virtuele XP 32 (idem). Draait prima als semi-portable op de laptop. Ik moest het geoogste app_settings.-bestand natuurlijk wel op de goede plaats in%AppData% zetten, voordat het geactiveerd was. QED.

Terug naar het begin.%%N