Giveaway of the day — Dimo DVDmate 3.6.1

Deze titel kregen we nog niet eerder. Wel Dimo Videomate 3.6.1 op 29 oktober 2017. Lijkt een tweelingzusje. De blog van die dag.

Geen Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. Ik geef een 33Mailadres in, maar in plaats dat zoals op 29 oktober de sleutel in de browser verschijnt, kan ik iets downloaden. Dat "iets" heet thanksgiving-win.zip en bevat nogmaals de 32 bits installer en een tekstbestand met de sleutel: License Key: TTc*************5SA=

Net als het zusje van 29 oktober draait ook dit niet op een virtuele ThinPC:
mislukt

Op een virtuele W7 64 draait het wel. Geen Nederlands.

De activatie staat in: C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\ivscat.com\Dimo_VideoMate(-1).prefs

Ofwel bij Cameyo in
%AppData%\ivscat.com\Dimo_VideoMate(-1).prefs, want Cameyo doet aan indirecte adressering.

U weet toch nog wel wat indirecte adressering inhoudt? Het adres bevat dan niet de betreffende informatie, maar het adres waar die informatie te vinden is. Zonder dat geen relocatable code, ofwel code die het niet uitmaakt waar het wordt uitgevoerd. Een Cameyo portable is daar een voorbeeld van.

Bewaar dat activatiebestand Dimo_VideoMate(-1).prefs. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 64. QED.

Bij testen crasht de Cameyo op de virtuele W7 64. Een herstart als administrator helpt.

"DVDmate is able to decrypt ... remove CSS protection upon DVD disc, and unlock DVD disc region code from region 0 to 6. Note the software developer only advocates copying DVDs for personal use and suggests referring to the DVD copyright laws in your countries before doing so." In Duitsland mag je er niets inhoudelijks over schrijven.

"The built-in region-free DVD player allows users to not only preview DVD content regardless of DVD protection and region code, but also play DVD movies with desired subtitles or audio tracks." Ben benieuwd of daar een reactie op komt van hr. A.H. te A (B).

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand), een Cameyo portable en een klassieke portable, beide gemaakt op een virtuele W7 64. De Cameyo start direct prima en geactiveerd. De klassieke portable laat het helemaal afweten.

Terug naar het begin.%%N