Giveaway of the day — FolderIco 5.1

Versie 5.1 kregen we op 12 januari 2017. De blog van die dag.

Themida om activate.reg. Die schrijft een sleutel met het serienummer in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Teorex\FolderIco\Registration]
"Serial"="GNN********EAW"

Per definitie kunt u hiermee het weggevertje activeren. Bewaren dus. Ik heb die serial gebruikt om het weggevertje in Sandboxie op de laptop te activeren. QED:
Sandboxie

Helaas ... dacht ik net dat dit leuk was om op mijn desktop te gebruiken, blijkt het weggevertje kreupel. Op de W10 64 Home 1709 Insider kan ik maar één icoon op het bureaublad te kunnen wijzigen. Dus er weer af. Voortaan gewoon met de hand rechtsklikken op een folder, onderaan Eigenschappen kiezen en dan onderaan de middelste keuze Ander pictogram.... Dan gebruik ik iets dat ingebakken zit in Windows en dus goed werkt. En niets kost.

Later kon nog eens een Cameyo gemaakt op een virtuele W7 64. En daar ontdekte ik waar Folderico de iconen heeft staan. Ik kan ze daar "oogsten" en op de hierboven beschreven klassieke manier gebruiken. Dus zonder het programma Folderico. Dat werkt prima.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, met het geoogste activate.reg-bestand. De vorige keer werkte de Cameyo niet op de desktop. Ik ga mijn tijd vandaag beter gebruiken.

Terug naar het begin.%%N