Giveaway of the day — Tenorshare iTransGo 1.0

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Geen Themida. In de readme een link om de activatiegegevens aan te vragen. 33Mail is OK. Op een ander mailadres kreeg ik een andere sleutel. U krijgt ook een downloadlink. Die werkt misschien morgen ook nog.

Bij de test op een virtuele W7 64 wordt bij de eerste opstart van het weggevertje (32 bitter) ongevraagd iTunes erop gezet. U bent gewaarschuwd! De Cameyo zal dus omvangrijk zijn.

Ik vermoed dat op een 32 bits computer de activatie hier in het register wordt gezet:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GuidGuid13]
"guid"=-
"user_id"=-

Op een 64 bitter moet u kijken naar
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432...
Aangezien het niet er naar uitziet dat ik me vandaag zal vervelen, ga ik dit niet checken.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in C:\Program Files\iTransGo\iTransGoReg.db.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand). Ik heb on-line een Cameyo gemaakt zonder iTunes, maar die draait niet goed: hij herkent mijn iPhone niet. Ik zet hem dus niet in de uitwisselmap. Als u het desondanks wilt testen, moet u mij maar mailen. Er is wel een zip van het spel.

logo

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.