Giveaway of the day — Excel-to-MySQL 5.5

Zo te zien een nieuwe aanbieder hier. "Latest version 5.5 has been released 03/24/2016."

Geen Themida. Geen activatiegegevens te zien in de readme. Draait niet op een virtuele ThinPC, een magere W7 32. Er is een tutorial.

Ben benieuwd hoeveel niet-professionelen hier wat aan hebben. Ik gebruik de drie genoemde databases niet. Als ik al een gestructureerde database nodig zou hebben, zou ik op de laptop MS Access 2016 gebruiken en elders de gratis database van LibreOffice. Daarom kan ik het weggevertje ook niet testen, noch ontdekken waar eventuele activatiegegevens zijn vastgelegd.

Ook de Duitse vrienden zien er niets in.

Enkele plaatjes van de maker:
een
twee
drie
vier
vijf
zes
zeven
tabel

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat de originele install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64. Start goed op de echte laptop. Maar omdat daar geen van de drie beoogde databases draaien, krijg ik dezelfde foutmelding als op de virtuele W7 64. Ik heb er dus nits aan.

Terug naar het begin.%%N