Giveaway of the day — Zoom Player MAX 13.5

Op 8 mei 2017 werd dit eerder als loterij weggegeven aan 100 gelukkigen.

Een rommeltje vandaag. Geklungel om een downloadlink te krijgen. Die van Ootje doet het niet bij mij. De mijne moest ik drie keer gebruiken voordat ik iets werkends has. Die is als Duitse link voor iedereen op te halen. Bij het maken van een Cameyo op een virtuele ThinPC bleef ik een trial houden, hoewel de Engelse site beweert dat er geen sleutel nodig heeft. Bij nader inzien is het mijn eigen schuld: ik heb het laten updaten. Had ik niet moeten doen. Alleen de hulpprogramma's mag u updaten. Want die zijn open source.

Als ze zo doorgaan, verliezen ze heel snel hun goede naam.

Geen Themida. Geen Nederlands. Geen sleutel nodig. Een 32 bitter. De Cameyo die ik maakte op een virtuele ThinPC, draait daar niet. De volgende poging is in Sandboxie op de W10 64 laptop. Daar draait het prima. Maar ik heb er geen emplooi voor. Omdat je nooit kan weten, heb ik het ook in Sandboxie op de desktop gezet.

Een klassiek gemaakte portable op de virtuele ThinPC neemt 480 MB in beslag. Maar die draait daar wel. Helaas niet op de echte laptop.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat de originele install_and_activate. De Sandboxieversie houd ik voor mezelf.

logo

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.%%N