Giveaway of the day — Malware Hunter Pro 1.48

Versie 1.28 kregen we op 16 februari 2017. De blog van die dag.
Typerend voor Giveawayoftheday: gisteren er een soepzooitje van gemaakt en vandaag geen enkele verklaring, laat staan een excuus. respect voor klanten: ho maar.

Themida. In de readme een [link| https://www.glarysoft.com/giveaway/index_mhgotd.php] om uw sleutel aan te vragen. Daar krijgt u een link om een Themidavrije versie op te halen. Waarom dan toch in eerste instantie Themida toegepast??? Wie zit er te slapen bij Giveawayoftheday? Of bij Glarysoft? Per 33mailadres krijg ik een andere sleutel. U kunt dus desgewenst voor elke PC een afzonderlijke sleutel ophalen.

Let op! Als u het vinkje niet tijdig verwijdert, wordt ook een onnodige software updater geplaatst. Daar verdienen ze geld mee.

De activatie komt in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GlarySoft\MalwareHunter\RegisterInfo]
"ExpireSecond"=-
"LastAccessTime"=-
"LastModifiedTime"=-
"LicenseType"=-
"ProductName"=-
"ProductVersion"=-
"RegUserName"=-
"RegPassword"=-
"NickName"=-
"LicenseCode"=-
"UsedCount"=-
"MaxCount"=-
"AccountStatue"=-
"LicenseActived"=-
"DefaultPage"=-

Vast niet alle subsleutels zullen nodig zijn. Maar ik bewaar ze allemaal. Scheelt tijd. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Op de Engelstalige site is er een vernietigende kritiek. Niet zozeer op het product zelf, maar omdat Glarysoft een Chinees product, namelijk 360 Security van Qihoo lijkt te imiteren. Ik heb de gratis versie van dat 360 Security ook wel een tijdje gebruikt.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand). Dit soort programma's leent zich niet om er een Cameyo van te maken. Er is wel een zip van de programmamap, want die deed het vorige keer goed.. Die doet het na activatie prima als semiportable in Sandboxie op de desktop..

Terug naar het begin.%%N