Giveaway of the day — Apowersoft iPhone/iPad Recorder 1.1.8

Versie 1.1.2 kregen we op 26 november 2016. De blog van die dag.

Geen Themida. In de readme een link om een sleutel te verkrijgen. 33Mail is OK. De sleutel mag op meerdere machines worden gebruikt, maar slechts op één tegelijk. U krijgt ook een downloadlink. Handig na morgenochtend 09:00 uur.

Kent Nederlands. Een 32-bitter. Bij de activatie op een virtuele ThinPC ziet Discovery dat er een aantal bestanden worden aangemaakt:

New and Modified Files

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Apowersoft\Apowersoft iPhone Recorder\log\Apowersoft.AirPlayer.log
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Apowersoft\Apowersoft iPhone Recorder\log\Apowersoft.CommUtilities.log
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Apowersoft\Apowersoft iPhone Recorder\passport.userinfo
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Apowersoft\Apowersoft iPhone Recorder\log\Apowersoft.AirPlayer.Svr.log
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Apowersoft\Apowersoft iPhone Recorder\XCommUtilities.ini

Maar alleen de drie bestanden CommUtilities.Report.Data, passport.userinfo en XCommUtilities.ini bevatten mogelijk de activatie. En inderdaad; als ik het weggevertje installeer op een schone virtuele ThinPC, opstart en direct afsluit, bovenstaande drie bestanden toevoeg aan %AppData% en dan weer het weggevertje opstart, is het geactiveerd. QED.

Bij een tweede test heb ik alleen passport.userinfo gekopieerd. Dat was al voldoende voor activatie. QED.

Het werkt alleen als Bonjour ook is geïnstalleerd. Maar dat gebeurt automatisch. En Bonjour.msi wordt keurig in de programmamap gezet. Dus lijkt het erop dat u het - net als vorige keer - als semi-portable kunt gebruiken.

Bij het maken van een klassieke portable op een virtuele ThinPC crasht de verschillenscanner. De Cameyo portable lijkt wel te werken. maar als ik het weggevertje zelf verwijder, crasht de Cameyo. Vandaag dus geen zelf-gemaakte portable.

Wel duur: $80 levenslang. Of $40 per jaar. Of $13 per maand. Dat laatste doe je alleen als je het maar een paar keer binnen een maand nodig hebt.

Op Giveawayoftheday hebben ze de productpagina niet vermeld.

een

Twee video's van de maker:

Nog wat uitleg van de maker. Nog eentje met FAQ's.

Ontbreken van lidwoorden in omschrijving wijst op Slavische schrijver.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activatiebestanden), een zip van de programmamap van een virtuele ThinPC (idem). Draait prima in Sandboxie op de desktop. En als ik passport.userinfo van de virtuele ThinPC op de juiste plaats in de zandbak zet, namelijk in
O:\Sandbox\gebruikersnaam\DefaultBox\user\current\AppData\Roaming\Apowersoft\Apowersoft iPhone Recorder, is het ook geactiveerd (het derde bewijs). Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.