Giveaway of the day —Folder Marker Home 4.3

Versie 4.2 kregen we op 19 april 2017. De blog van die dag.

Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. 33Mail is OK. Kent Nederlands. Vergeet niet het automatisch zoeken naar updates via het menu uit te zetten. Het is een speciale Giveawayoftheday-versie.

De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ArcticLine\FolderMarker]
"Key"=-

Bewaar uw origineel.

Er is een gratis alternatief, Folder Colorizer.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC, die het rechts-klikmenu emuleert. Na afsluiten moet u de PC herstarten om daar van af te zijn. Nog niet getest,

Terug naar het begin.%%N