*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***
Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Als u Opera als browser gebruikt, kunt u zonder links direct downloaden.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan voor een Gmailadres. Met een filter stuur ik die naar dat adres via mijn provider naar geïnteresseerden. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst. U krijgt de link dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar als ik meer te doen heb, dan wel op reis ben, kan dat uren uitmaken. Want buitenshuis vraag ik de link zo mogelijk aan op mijn iPhone en op dat apparaat ga ik mijn blog niet bijwerken. Hier plak ik de link op drie plaatsen en wijzig voor niet-Nederlandssprekenden de eerste twee tekens van nl in www en de. Tot nu toe twee klanten.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — Sticky Password Premium 8.1.0.103 (Win&Mac)

Versie 8.0.11 kregen we op 25 april 2017. De blog van die dag.

Themida op de Windows installer. De sleutel staat in de readme. Bij de activatie moest ik een mailadres opgeven. 33Mail werkt, de Gmail-truc niet. Kent Nederlands.

Zes maanden licentie? Krenterig. Daarvoor ga ik het niet testen.

Na invoeren van het mailadres en het hoofdwachtwoord staat er wat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Lamantine\Sticky Password]
"SPCStorageValues"=-
"SPCSSV"=-
"SPCSyncConnected"=-
"SPCUserAccountUpgraded"=-
"SPCStickyIDHash"=-
"SPCLifetimeUpgradePassed"=-

Maar de Duitse vrienden raden aan veel meer te bewaren:

[HKEY_CURRENT_USER\software\Lamantine\Sticky Password]
***********************************

[HKEY_CURRENT_USER\software\Lamantine\Sticky Password\CheckAutofillPluginInstalled]
"GoogleChrome"="1"
"InternetExplorer"="0"
"MozillaFirefox"="1"
"OperaChromium"="0"

[HKEY_CURRENT_USER\software\Lamantine\Sticky Password\CheckAutofillPluginPasswordManager]
"MozillaFirefox"="1"

[HKEY_CURRENT_USER\software\Lamantine\Sticky Password\WebSocketClients]
"670a88bfef1009a128139bf84e18a6d2"="*******************************"

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_axctivate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC. Nog niet getest. U moet hem niet gebruiken om uw wachtwoorden in te zetten, want iedereen die de Cameyo heeft, kan dan uw wachtwoorden zien! Tenzij u de cloudopslag uitschakelt.

Terug naar het begin.