Giveaway of the day — Fastcut Plus 2

Deze titel kregen we nog niet eerder. Geen Themida, maar een installer die het eigenlijke programma van 590,7 MB met 2.5 tot 4 MB per seconde ophaalt. Op de virtuele ThinPC gaat het twee keer achter elkaar fout. De installer kent Nederlands. In de readme staat een link om een sleutel aan te vragen. Ik gebruikte de +-truc, die trouwens al in RFC 822 staat. Daar wordt die genoemd om inkomende mail automatisch te sorteren. Bijvoorbeeld als je als echtpaar samen een mailadres deelt: jannsen+karel@xxxx.nl en jannsen+marieke@xxxx.nl.

In Sandboxie op de laptop kan ik wel de echte installer Fastcut_retail_nl-NL_151211_20-45_2_0_1_145.exe ophalen. Die heeft ook Microsoft Visual C 2008 SPI en ook iets uit 2013 nodig. Helaas mislukt de installatie in Sandboxie. Daarom herhaald op een virtuele W7 64. Daar kan ik wel installeren, maar niet activeren. Zogenaamd omdat er geen i-net is. Onzin, want het downloaden van Visual C++ ging toch prima? Dan maar een niet-geactiveerde Cameyo. Helaas draait die niet op de laptop. Als ik de programmamap exporteer uit de Cameyo, blijkt die niet bruikbaar. Een klassieke portable maken lukt niet op een virtuele W7 64.

Omdat ik zelf niets doe met video's, ga ik het niet op een productiemachine zetten. Hier houdt het voor mij dus op.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate.

Terug naar het begin.%%N