Giveaway of the day — Aiseesoft MXF Converter 9.2.16

We kregen een eerdere versie op 23 mei 2013. De blog van die dag. Mooi dat het onder XP draait.

Geen Themida, geen sleutel in de readme. Na installatie open zich een link om allerlei zaken al dan niet met korting te kopen. Gelukkig toont het opgestarte programma een tweede link om de sleutel via mail aan te vragen. 33Mail is OK. Ik vinkte het abonnement op hun nieuwsbrief uit. Per mailadres een andere sleutel, die vlot komt. Bij de activatie gebruikte ik mijn favoriete a@b.com als mailadres. OK. __LET OP: elke sleutel kan maar één keer worden gebruikt. Vraag dus voldoende sleutels aan met de plustruc: adres+1@provider.land, adres+2@provider.land, ..., adres+n@provider.land, waarbij n het aantal gewenste sleutels voorstel.

Ook bruikbaar: 10 Minutes Mail.

Geen Nederlands. Ik kon op de virtuele XP geen Cameyo maken, maar de programmamap lijkt voldoende als semi-portable.

De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Aiseesoft Studio\Aiseesoft MXF Converter\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Als ik u was, bewaarde ik die subsleutels. Vermoedelijk volstaan de eerste twee. Maar toen ik die gebruikte bij een nieuwe installatie op een virtuele ThinPC, kreeg ik de melding dat de sleutel al vaker was gebruikt. Slim van ze.
mislukt

mislukt

Maar ik combineerde 33Mail met de plustruc en heb nu 10 extra licenties. Vergeet niet in het menu het zoeken naar updates uit te vinken.

Op de ThinPC zie ik bij de opstart een opstartscherm, dat tijdens het laden wordt getoond. Op de virtuele XP zag ik dat niet en moest ik maar wachten of er wat zou gebeuren. De Cameyo lukt wel op de virtuele ThinPC.

Ik heb geen professionele cam recorder, dus kan ik dit programma niet op zijn waarde inschatten. Ik vrees dat de beroemde veelposter, die alleen wat schrijft als hij er geen bal van weet, zich ook vandaag niet kan inhouden. Hopelijk reageert hij voortaan wat minder grof dan laatst op een posting van Lidl1. Gelukkig greep Plankje in, nadat ik hem had gevraagd waarom hij die posting had doorgelaten.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (u heeft niets aan mijn activate.reg), een zip van de programmamap van de virtuele XP en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC. De Cameyo doet het prima. De programmamap van de virtuele XP doet het prima als semi-portable in Sandboxie op de desktop, maar ik heb wel een derde sleutel nodig om het te kunnen activeren.

Terug naar het begin.