Giveaway of the day — Silver Key Standard 4.9.2

Versie 4.9.0 kregen we op 2 maart 2017. De blog van die dag.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. De USB-versie wil niet op een gewone harde schijf draaien. Dus moet ik wel een Cameyo maken voor wie het gewoon wil testen zonder zijn machine te bevuilen. Geen Nederlands.

De sleutel staat in het bestand

C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\Inv Softworks\Kryptel Common Data\Settings\silverkey.lic.

Daarin staat:


***** START LICENSE RECORD *****
LVYQs*******************R2l2
ZUF3********************+79
1F/FA*********************hx
BEHfABw**************46gw
****** END LICENSE RECORD *****

Bewaar dat bestand maar. Maar het is wel systeemgebonden. Die van de virtuele ThinPC doet het niet in Sandboxie op de laptop. Maar die van Sandboxie kon ik wel gebruiken om de Cameyo te activeren op de laptop. QED.

Zo te zien mogen we het een paar jaar nog updaten ook:

licentie

De programmamap draait na activeren keurig als semi-portable in Sandboxie op de laptop:
Sandboxie

Ik gebruik het gratis 7-Zip. Dat kent óók de mogelijkheid om een zelfuitpakker te maken. Al heeft krypteller natuurlijk een zwak voor Kryptel, de maker van het weggevertje. En er zitten flink wat hulpprogramma's bij, zoals een bestandswisser. Ik weet niet hoe die werkt, dus oppassen op een SSD.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand), een Cameyo portable en een zip van de programmamap van een virtuele ThinPC. Ze doen het alle twee keurig op de laptop. Maar ik moest ze daar wel activeren.
Voor de aardigheid heb ik met Discovery een msi gemaakt op een virtuele ThinPC en die getest in Sandboxie op de W10 64 1709 desktop. Die moet u logischerwijs nog wel activeren met de sleutel die in de bijgevoegde readme staat. Het voordeel van een msi is dat u maar één keer hoeft te klikken, toestemming moet geven voor de installatie en verder loopt de installatie volautomatisch. Het is de soort installer die Microsift gebruikt: msi is de afkorting van Microsoft Installer.

Terug naar het begin.%%N