Giveaway of the day — WinX DVD Copy Pro 3.8.0

versie 3.7.2 kregen we op 24 juni 2017. De blog van die dag, door ootje geschreven.

Themida. In de readme een link om uw lot voor hun kerstloterij aan te vragen. Verzin een 33mailadres met plustruc en druk op "Sumit" (hun tikfout, niet de mijne. ik schrijf Submit). maar er worden maar vijf prijzen verloot onder mogelijk honderden, misschien wel duizenden loten. Want ik zal vast niet de enige zijn die de plustruc kent. Als u op de groene knop "get Giveaway licence"klikt, krijgt u een sleutel. Geen Nederlands.

De sleutel zie ik terug in
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Digiarty\WinX DVD Copy Pro\config.ini

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand),. een msi gemaakt met Discovery en een Cameyo portable, beide gemaakt op een virtuele ThinPC. De msi zet keurig een geactiveerde kloon in Sandboxie op de desktop. Al kan Sandboxie niet alles aan. De Cameyo draait prima geactiveerd op de desktop.
Met de msi heb ik op een schone virtuele ThinPC een klassieke portable gemaakt. Die staat eveneens in de uitwisselmap. Nog niet getest.

Terug naar het begin.%%N