*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***
Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Als u Opera als browser gebruikt, kunt u zonder links direct downloaden.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan voor een Gmailadres. Met een filter stuur ik die naar dat adres via mijn provider naar geïnteresseerden. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst. U krijgt de link dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar

Giveaway of the day — Wise Care 365 4.7.6 Pro

Versie 4.6.7 kregen we op 21 juli 2017. De blog van die dag.

Themida. Geen sleutel nodig, het is een speciale Giveawayoftheday-versie. kent zowel Belgisch als Hollands Nederlands. vergeet niet het zoeken naar updates helemaal uit te zetten.

U kunt er ook een portable mee maken. Heb ik zojuist gedaan, maar ik zie niet veel verschil met de programmamap. Als ik hem test op mijn desktop, zie ik dat ik een score van 0,7 krijg en dat er 4.720 fouten op mijn desktiop zijn gevonden. het zal wel, maar ik laat ze staan en wis de portable snel.

Als u zich ook maar een beetje digibeet voelt, moet u programma's als dit mijden als de pest. Anders loopt u het risico dat u uw systeem opnieuw moet installeren. Mijn advies: laat dit weggevertje links liggen en gebruik hooguit CCleaner. Al was het maar omdat CCleaner niet zomaar ALLE cookies wist. CCleaner blijft af van de cookies die u wilt behouden. Zo ben ik een fervent gebruiker van Gmail en heb een aantal Gmail-accounts. Google legt versleuteld in cookies op mijn PC vast welke Gmail accounts ik op die PC mag openen. Met het weggevertje worden ALLE cookies gewist en zal ik na elke schoonmaakbeurt me weer bij al mijn Gmail-accounts moeten aanmelden.

Ook elders, bij chip.de gratis op te halen.
Hun andere adventskadootjes.

Zonder commentaar:
Adriaan

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate", een Cameyo portable, een zip van de programmamap en de officiële portable, vanuit het menu gemaakt. Alle afkomstig van een schone virtuele Thin PC. De portable draait prima, maar geeft vreemde meldingen: 4.720 fouten?? Weg ermee. De rest niet getest.

Terug naar het begin.%%N