Giveaway of the day — Photo Stamp Remover 9.1

Versie 9.0 kregen we eerder op 28 mei 2017. De blog van die dag

Geen Themida. Geen sleutel of link in de readme. Als u wilt installeren, krijgt u een link om uw "eigen" sleutel aan te vragen. 33Mail is OK. Ze willen veel van u weten, maar klik op "not now" als u dat niet wilt. Daarna kunt u de sleutel PS****TH in de browser aflezen. Zo te zien krijgt iedereen dezelfde sleutel. kent Nederlands.

We krijgen een gewone trial:
trial

Toch ervaar ik een verschil. Bij de trial is er geen mogelijkheid om een sleutel aan te vragen en kan je gewoon installeren. Het weggevertje daarentegen kan je pas installeren nadat de juiste sleutel is ingevoerd.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\PhotoStampRemover]
"partnerCode"=-
"partnerName"=-
"Key"=-
"actKey"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er de trial mee activeren op een schone virtuele Thin PC. QED.

geactiveerd

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de trial en het geoogste activate.reg-bestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele Thin PC. Draait prima geactiveerd op de W10 64 1709 desktop.

Terug naar het begin.