Giveaway of the day — Shining Samsung Data Recovery 6.6

Ik zie geen eerdere weggevertjes op deze site van Shiningsoft. In de tag-database van mijn blog staat wel een Shining Morning, geen Shiningsoft.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Bij activatie koos ik de gebruikersnaam Giveawayoftheday. kan van pas komen: ik kom vaker Android- dan iPhone/iPad-bezitters tegen die hun gegevens en foto's kwijt zijn.

De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Shining Studio\Shining Samsung Data Recovery\Register]
"UserEMail"="Giveawayoftheday"
"Code"="466*******828"

Bewaar die sleutel, is mijn advies. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele PC. QED.

Vergeet niet de automatische updater uit te zetten. Ik was dat bij het maken van de Cameyo zelf vergeten, maar kon dat goedmaken door met de Cameyo editor onderstaande sleutel aan het register van de Cameyo toe te voegen:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Shining Studio\Shining Samsung Data Recovery\Update]
"AutoEnabled"="false"

NB Het bleek dat de setup door een aantal AV's als besmet werd gezien. Daarom heeft Giveawayoftheday in de loop van de dag een andere setup.exe in de zip gezet. Die is schoon. TK heeeft ook ontdekt dat de Compilation Stamp vaak niets zegt als er gecompileerd is met Inno Setup. Het datum/tijd stempel 2013-01-30 14:21:56 is namelijk diens defaultwaarde.

Ik heb met de schone versie een nieuwe install_and_activate en een nieuwe Cameyo portable gemaakt.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele Thin PC. Nog niet getest.

Terug naar het begin.