Giveaway of the day — Joyoshare HEIC Converter for Windows 1.0

Een nieuwe aanbieder, Joyoshare Studio van Shenzhen Xinlian Electronics co ltd. Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Vederlands. Vergeet niet de updates op "close" te zetten om uw licentie niet kwijt te raken. Als default kies ik png.

Volgens Discovery staat de activatie in het regsiter:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Joyoshare\10202]
"data1"=-
"data3"=-
"data2"=-
"data4"=-

Maar ik kan niet goed zien of ik hiermee het weggevertje geactiveerd had op een schone virtuele Thin PC.

De maker geeft uitleg.

menu
formats

"Apple's iOS 11 foto converteren" Ik was me er niet van bewust dat er met iOS 11 een nieuw fotoformaat door Apple is ingevoerd. Ik geloof er voorlopig niets van, want ik kan op mijn ruim vijf jaar oude iPad met iOS 9 alle foto's bekijken die ik met mijn jaar oude iPhone met iOS 11 neem. En als ik een foto van mijn iPhone naar mijn Windows mail, kan ik die prima openen.

Ik blijk niet "bij" te zijn en moet dit verhaal van ComputerTotaal nog eens goed lezen. Ik begrijp eruit dat ik gewoon HEIC kan uitzetten op iOS11.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met get activatiebestand?) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele Thin PC. Nog niet getest.

Terug naar het begin.%%N