Giveaway of the day — IOTransfer Pro 2.0

Versie 1.2.0 kregen we eerder op 26 mei 2017. De blog van die dag

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. Op de virtuele Thin PC installeert het de benodigde Apple drivers. dat kost wat tijd. Op de site zijn ze bezig me te overtuigen heel snel een licentie te kopen, want het wordt steeds duurder ...

Na activatie zie ik dat het maar 180 dagen bruikbaar is. Dus een uitlenertje, geen weggevertje. Inclusief de Apple software is de Cameyo 632 MB groot. In Sandboxie op de desktop (zonder Apple software) ben ik 192 MB kwijt. Ingepakt in 7z is dat 32 MB. Als ik die 7z uitpak in een schone virtuele Thin PC, start het als trial op. Met de sleutel kan ik 180 dagen vooruit. Maar op de virtuele Thin PC mist het wel de Apple drivers. Die zijn nodig. Op de desktop staat iTunes, dus daar heb ik niets extra's nodig.

Ik vermoed dat de activatie is vastgelegd in
Program Files (x86)\Common Files\IOTransfer\IOT\licence.dat, want als ik het hernoem, heb ik een trial. Zet ik de oude naam terug, dan kan ik 180 dagen vooruit.

Als ik de programmamap uit Sandboxie kopieer naar het bureaublad van de desktop, daarna de zandbak leeg en vervolgens als semi-portable draai in de leeggemaakte zandbak, heb ik een prima draaiende trial. Het ziet dus het gekopieerde licentiebestand niet. Als ik activeer, wordt er een licence.dat-bestand in de betreffende zandbak gezet, in Program Files (x86)\Common Files\IOTransfer\IOT\.

Als ik vervolgens de programmamap onder de naam Program Files (x86) naar die zandbak kopieer, heb ik weer een geactiveerde zandbakversie.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.%%N