Giveaway of the day — Tenorshare 4uKey 1.2

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Geen Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. 33mail is OK. Ik kreeg ook een downloadlink. met deze twee links kunt u rechtstreeks aan de slag. maar u moet wel iTunes hebben. Anders doet deze 32 bitter niets. In Sandboxie kan ik wel activeren. het emailadres en de sleutel worden via i-net gecontroleerd.

Er is een handleiding.

In de zandbak zie ik dat er de iTunes-submap van de programamma twee dll's staan: AirTrafficHost.dll en iTunesMobileDevice.dll. Via regedt32 zie ik geen sleutel in het zandbakregister staan. Als ik de programmamap genaamd 4UKeyDemo naar mijn testmap verplaats en daarna de zandbak leegmaak, kan ik 4UKey.exe zo te zien geactiveerd in de zandbak uitvoeren. Het bedelt om mijn iOS-apparaat! Het schrijft in het register/%AppData%, dus is het geen echte portable.

Nadat ik iTunes op de virtuele ThinPC heb gezet, draait het wel en kan ik activeren. Ik zie in ieder geval
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Tenorshare\4UKey.dat staan. Dar bevat de activateigegevens. Als ik het een andere naam geef, heb ik weer een trial. Dat zie ik aan het menu. Een trial heeft een menukeuze Register, een geactiveerde versie niet.

Ik zie ook:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GuidGuid13]
"guid"="CD6**********CCC"
"user_id"="44********60"

Bij een herinstallatie op een schone virtuele ThinPC blijkt 4UKey.dat in zijn eentje niet voldoende om de programmamap te activeren. Als ik alle bewaarde registersleutels (vermoedelijk een overkill) toevoeg, likjt het even nog een trial, maar dan is opeens het menu-item Register foetsie. Dus nu wel geactiveerd.

Later lijkt het toch alsof 4UKey.dat volstaat voor de activatie.

Maar ik ga mijn iPhone er maar niet aan wagen:
onbruikbaar

Het is dus totaal onbruikbaar voor de meeste mensen. Alleen dieven hebben er wat aan ...
Het kan ook van nut zijn als u uw oude toestel wilt verkopen of weggeven. Maar of ik daar $83.95 voor over zou hebben? Het kan ook gratis met iTunes.

via iTunes

Verder is de derde zin erg dom: "3. Please make sure your iPhone has enough power." Als je een iPhone via een USB-kabel aan een PC hangt, wordt de iPhone subiet opgeladen.

"Een gemakkelijke tool voor het omzeilen van de toegangscode op iPhone, iPad en iPod." Elke i-gebruiker zou moeten weten hoe hij dat zelf via de Instellingen moet uitzetten. Maar waarom?

" om systeem issues te herstellen". Slordig! Wie wil nu systeemissues herstellen? Je wilt ze oplossen, uit de wereld helpen, niet herstellen. Je wilt je systeem herstellen, niet de issues =problemen ervan.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staan twee install_and_activates en een zip van de programmamap van de zandbakversie van de W10 64 1709 desktop. Nog niet getest op een andere machine. gebruik op een nog door u of bekende te gebruiken i-speeltje raad ik af. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.