Giveaway of the day — Dimo MTS Converter 3.6.2

Deze titel kregen we nog niet eerder op deze site.

Geen Themida. In de readme een link om de licentiesleutel aan te vragen. U moet een mailadres ingeven. 33Mail is OK. De sleutel verschijnt daarop in de browser. met een ander 33Mail-adres kreeg ik dezelfde code: JBh8************arqg=

Het kent geen Nederlands. De activatie lijkt te staan in:

C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\ivscat.com\Dimo_Mts_Converter(-1).prefs
Want als ik het een andere naam geef, heb ik de trial weer terug.

Bewaar uw versie. met de mijn kon ik het weggevertje activeren op een schone virtuele Thin PC. QED.

Tweede bewijs: ik heb de Cameyo in de testmap op de desktop gedraaid. Die doet het prima en is geactiveerd. Ik heb de programmamap ui de werkmap van de Cameyo gekopieerd naar de testmap en die in Sandboxie gedraaid. Gaat prima - dus volstaat de programmamap als semi-portable - maar is natuurlijk niet geactiveerd. Ik heb vervolgens de geoogste Dimo_Mts_Converter(-1).prefs op de juiste plek in de zandbak gezet en DimoVideoConverterUltimate.exe nogmaals opgestart. presto: geactiveerd. Nogmaals QED.

"MTS clips?" Ik zal op mijn oude dag weer wat moeten leren van het Nederland Computer Kennisnetwerk!... "GIF maken van uw favoriete videoscenes" lijkt me leuk. na installatie zie ik dat het een gewone video downloader is. Wel met veel outputformaten.

De handleiding.

mogelijkheden

Het is op 1 januari 2018 ook te halen op Giveaway-club.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable en een klassieke portable, beide gemaakt op een virtuele Thin PC. De eerste doet het prima, de tweede draait niet op de desktop. Er is tevens een zip van de programmamap en van het spel.

Terug naar het begin.