de tekst hierboven haal ik na afloop van de weggeefperiode weg. Ook vink ik rechts 'Accepte comments' uit om spamcommentaar te voorkomen))

Giveaway of the day — SpiderOak ONE 7.0: Free 5GB of Cloud Storage lifetime plan

Zo te zien is SpiderOak een nieuwe aanbieder voor weggevertjes. 5 GB is tegenwoordig een lachertje. Maar een gegeven paard ... en ik kan mijn echt belangrijke gegevens (excl foto's etc) in de vorm van documenten wel kwijt in 5 GB.

Een schone installer. In de readme een link om uw voucher aan te vragen. Per mailadres krijg ik een andere voucher. Dus handig voor de diverse clubs waarvoor ik actief ben.

Het lukte me niet om een portable te maken. Maar de programmamap is bruikbaar als semi-portable. De prijsstelling is vergelijkbaar met DropBox. Maar ook de kwaliteit? Er is geen prijslokkertje vandaag.

Ik probeerde de uitwisselmap op de laptop erop te zetten. Maar dat gaat niet, want die map bevat 12 GB. Na afsluiten opstarten blijkt er NIETS in de cloud van SpiderOak te staan. Ik kan mijn tijd beter gebruiken dan na de oorzaak zoeken. DropBox doet het prima en werkt samen met mijn iPhone/iPad. Het weggevertje niet.

menu

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro, want het lukt niet op een virtuele Thin PC. Draait niet op de laptop. De zip van de programmamap doet het wel goed.

Terug naar het begin.%%N