Giveaway of the day —

Deze titel kregen we hier niet eerder. geen Themida. Opvallend dat de Mac-installer veel meer ruimte inneemt dan de Windows-installer. Maar die blijkt een downloader te zijn. Die werkt niet op een virtuele Thin PC. Wel op een virtuele W7 64 Pro en in Sandboxie. De sleutel staat in de readme. het is meer een wachtwoord. Installatie in Sandboxie op de desktop loopt soepel. Geen Nederlands.

De programmamap op de virtuele W7 64 pro draait goed. Als ik het weggevertje met Ccleaner verwijder, is de vooraf geredde programmamap nog steeds geactiveerd. Wis ik de AppData van het weggevertje, heb ik een trial. Bingo! Een kijken wat Cameyo ziet van het activatieproces....

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\iMobie\AnyTrans for Android\Configue\ConfigReg.plist wordt aangemaakt bij de activatie.

Bewaar dat bestand. Ik kon er de programmamap mee activeren op de desktop. Daartoe startte ik AnyTrans for Android.exe op in een schone zandbak. Natuurlijk was hij toen nog niet geactiveerd. Ik sloot hem weer en Sandboxie had inmiddels de map
O:\Sandbox\gebruikersnaam\DefaultBox\user\current\AppData\Roaming\iMobie\AnyTrans for Android\Configue aangemaakt. Toen ik daarin het van de virtuele W7 64 Pro afkomstige ConfigReg.plist zette, was het weggevertje bij de volgende opstart in Sandboxie geactiveerd. QED. het kostte een fractie van een seconde: eerst zag ik nog bovenin de balk de menukeuze Activate staan, maar die verdween binnen een seconde.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een zip van de programmamap van een virtuele W7 64 Pro. Nog niet getest.

Terug naar het begin.%%N