Giveaway of the day — Blue Ocean Aquarium

Volgens mij kregen we hier niet eerder iets van MAC N PC Software.

Geen Themida. 32 Bitter. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. 33Mail is OK en is ook wel nodig als je een paar PC's hebt. Want de sleutel kan niet op een onbeperkt aantal Ashampoo PC's worden gebruikt. Ik kan het niet onder Wine installeren op mijn Linux laptop. Het draait ook niet op de virtuele W7 Starter op mijn Linux laptop.Maar wel prima op mijn laptop. Ik moest het nog wel activeren.

2 van 67 AV's vertrouwen Setup.exe niet.

Discovery ziet tijdens de activatie niets veranderen. Misschien dat er 'iets" van de PC naar de maker wordt verstuurd, zodat hij bij de volgende opstart de machine herkent.

Ik heb het in een zandbak op mijn W10 64 1709 laptop gezet. Daar draait het niet. Het draait ook niet op de desktop. maar subliem op de laptop.

een

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter op een Linux laptop van tien jaar oud. Het draait prima op de laptop.. Die heeft een Intel I5 processor. maar niet op de desktop met een AMD processor.

Terug naar het begin.%%N