*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***
Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Als u Opera als browser gebruikt, kunt u zonder links direct downloaden.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan voor een Gmailadres. Met een filter stuur ik die naar dat adres via mijn provider naar geïnteresseerden. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst. U krijgt de link dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar als ik meer te doen heb, dan wel op reis ben, kan dat uren uitmaken. Want buitenshuis vraag ik de link zo mogelijk aan op mijn iPhone en op dat apparaat ga ik mijn blog niet bijwerken. Hier plak ik de link op drie plaatsen en wijzig voor niet-Nederlandssprekenden de eerste twee tekens van nl in www en de. Tot nu toe twee klanten.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — MyDraw 2.0 (Win & Mac)

Zo te zien kregen we van MyDraw hier nog niet eerder iets.

Geen Themida. Vraag zelf uw Windows- en/of Mac-sleutel aan. Ik moest mijn VPN via New York routeren, maar kreeg toen vlot sleutels binnen. Ook via 33Mail.

Een 32-Bitter. Geen Nederlands. Per PC een afzonderlijke sleutel nodig. Voor mezelf een Sandboxie en een geactiveerde Cameyo gemaakt op de desktop en die voor later privégebruik in de wolk bewaard. De Sandboxie doet het na activatie met een nieuwe sleutel prima op de laptop. De Cameyo van de desktop kon ik met dezelfde sleutel als de Sandboxie activeren. Volgens mij bewijst dat dat de activatie hardwaregebonden is.

Advies van de Duitse vrienden: "Serial, oder Link in der readme.txt: Link, nehmt wenn ihr Win7 habt den Internet Explorer, wer Win10 hat den Edge Browser, anders funzt der ganze Mist nicht." Bij mij werkte dat niet: ik had VPN New York en Chrome nodig.

Activate MyDraw Product Licenses
If you have purchased a license for MyDraw, you can activate it as follows:

  • Launch MyDraw and create a new blank drawing
  • Click the File menu and then About
  • Enter the username (e-mail) and password of your MyDraw account
  • Click the Activate button to activate the software
  • Restart MyDraw for changes to take effect.

De activatie staat in C:\ProgramData\MyDraw\LDataWeb. Maar die is wel systeemgebonden. Dus per PC heeft u een sleutel nodig.

Er is ook een gratis on-line versie. Die lijkt me geschikter voor de meeste lezer. En geen gedoe met het krijgen van een sleutel die daarna niet bruikbaar blijkt.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate 9zonder PC-gebonden sleutel) en een Cameyo portable, gemaakt op een ThinPC. Die doet het goed op de desktop, maar u moet hem wel met uw eigen sleutel activeren.

Terug naar het begin.%%N