Giveaway of the day — 1AVCapture 1.9.8

Versie 1.9.8 kregen we eerder op9 april 2017. Vandaag versie 1.9.8.41.

Themida. Geen sleutel nodig. Kent Nederlands. 32 Bitter. Komt op de virtuele ThinPC in een eindeloze lus. Werkt goed in Sandboxie. Voor eigen gebruik een Sandboxie-versie bewaard. Zie de vorige blog voor details. Ik moest wel de laptop herstarten om de McAfee-map in die zandbak te wissen. Zelf gebruik ik het gratis Audacity voor geluidopnamen. En FastStone Capture (circa €20) om screenshots te maken en te bewerken.

De activatie staat mogelijk in

[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Licenses]
"{0C6BC415A8C3CD3D0}"=-
"{IC6BC415A8C3CD3D0}"=-

Uitlegvideo's.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele Thin PC. Die wil dat ik de AV uitzet. Doe ik niet, ik gebruik de eigen Sanddboxie-versie. Er is ook een zip van het spel.

spel

Terug naar het begin.