Giveaway of the day — FLAC To MP3 5.0

Een eerdere versie kregen we eerder op 6 november 2011. Er was toen nog geen Themida, dus ook geen blog. En Adriaan had toen nog niet zoveel oude bekenden weggejaagd.

Geen Themida. In de readme twee sleutels, voor Windosws en voor Mac.

De activatie staat in C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\fsound.dll. De laatste twee bytes zijn na activatie 'kk'. Het heeft even geduurd, maar dit is weer een weggevertje waar ik moet kklappertanden om het zonder sleutel te activeren. Het is echt onbegrijpelijk dat een software bouwer zijn intellectueel eigendom zó slecht beveiligt. En inderdaad, nadat ik op een schone installatie op een virtuele Thin PC de laatste twee bytes '22' van fsound.dll he gewijzigd in 'kk', heb ik een geactiveerde versie. QED. Het maakt daarbij niet uit of ik het weggevertje heb geïnstalleerd, of de trial.

De website van de maker. Met een tutorial.Ik zag ook een gratis Apple versie.

menu

Voor zover ik weet, heb ik geen FLAC-bestanden die ik zou willen omzetten naar mp3. Dus doe ik er zelf niets mee. De L staat voor Lossless, verliesvrij. MP3 is gecomprimeerd en is niet lossless, Dus is het de vraag of je er goed aan doet je FLAC's om te zetten, Tenzij je er fink wat opslagruimte mee kan winnen.

FLAC is verlies vrij, mp3 niet. Hierbij een link om na te gaan of u het verschil hoort:

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele Thin PC. Nog niet getest. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.