Giveaway of the day — COVERT Pro 3.0.33.28

Versie 3.0.31.24 kregen we eerder op 12 juni 2017. De blog van die dag

Geen Themida. Geen sleutel nodig. Geen Nederlands. BIj het opstarten kunt u registreren en de sleutel bewaren: PS****GV. Beëindig het programma. Bij de volgende opstart is het geregistreerd. De programmamap lijkt voldoende. Maar de activatie staat elders, want bij een schone opstart was de programmamapversie nog niet geactiveerd.

Discovery ziet de activatie in C:\Windows\System32\$winnpt$.ini. Bewaar dat bestand, want ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele Thin PC. QED.Discovery maakte 20180109_COVERT Pro AE_activate.msi om de activatie te automatiseren.

Ik snap echt niet of ik Yes of No moet kiezen:
snap het niet

Wat is die database 'Completion of Trials'? Wat is het effect van het toevoegen van iets aan die database? Ik weet het niet. Daarom heb ik het programma met Ctrl-Alt-Del gestopt. Ik vind het gevaarlijk programma's te gebruiken die ik niet snap.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Inde uitwisselmap staat een install_and_activate (met activate.msi), een Cameyo portable, een klassieke portable en een zip van de programmamap. De klassieke portable draait keurig geactiveerd op de 64 bits desktop. De Cameyo moest ik nog activeren, maar daarna alles OK. De programmamap moest ik bij een test in Sandboxie nog wel activeren, maar ook daarna kat in het bakkie...

Terug naar het begin.