Giveaway of the day — WinX MediaTrans 5.0

Versie 3.8 kregen we eerder op 27 juli 2017. De blog van die dag

Themida. In de readme een link om uw sleutel in uw browser te kopiëren. U hoeft geen mailadresx prijs te geven. Zo nodig wordt de benodigde Apple software opgehaald en geïnstalleerd. Bij de activatie moet u naast de sleutel, ook uw mailadres invoeren: a@b.com is OK. Dat mailadres wordt als licentiehouder opgeslagen.

De activatie zal wel in %AppData% staan. Ik zoek later uit welke bestanden daarin u moet bewaren -> reg.key:
New and Modified Files

C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\Digiarty\MediaTrans\reg.key

Met Discovery heb ik een activate.msi gemaakt, die reg.key op de juiste plaats zet. Daarmee kon ik het weggevertje activeren op een schone virtuele Thin PC. En in Sandboxie op de desktop. QED.

Technisch gezien werkt het goed in de zin dat het mijn iPhone herkent. Foto's kan ik synchroniseren. Maar bij iBooks ziet het maar één ebook. En dat terwijl ik er heel veel vergaderdocumenten heb staan. Die heb ik in de loop der jaren aangemaakt op een Windows machine en via mail naar mijn iPhone en/of iPad gestuurd. Eentje is voldoende, omdat i-toestellen met hetzelfde account onderling automatisch synchroniseren en met iCloud.

Naast vergader-pdf's heb ik documenten in iBooks staan die ik niet op de dsktop heb en daar wel zou willen hebben.

Al met al een dikke onvoldoende omdat ik mijn iBook documenten niet kan synchroniseren met de Windows desktop. Dus geen aanrader.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met %AppData% en activate.msi) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele Thin PC. Bij de test op de desktop hikt het één keer. Gewoon negeren. Daarna doet hij het prima en is geactiveerd.

Terug naar het begin.%%N