Giveaway of the day — DiskSavvy Pro 10.4.18

Versie 8.9 kregen we eerder op 29 augustus 2016. De blog van die dag

Geen Themida. De sleutel staat in het weggevertje. Afhankelijk van de processor van de PC waarmee u downloadt, krijgt u een 32 of een 64 bits versie. Zie de on-line help.

Bij de activatie wordt een bestand disksv.flx in de programmamap bin aangepast. Bewaar dat bestand: ik kon er het weggevertje èn de trial mee activeren op een schone virtuele Thin PC. QED. Vermoedelijk is het systeemgebonden en heeft u niets aan mijn exemplaar. Want als ik de Cameyo van de Thin PC op de 64 bits desktop start, krijg ik de foutmelding "unable to lad the product configuration". Dezelfde foutmelding kreeg ik even eerder op de Thin PC, toen ik het bestand disksv.flx had gewist in een poging er een trial van te maken. Net als de vorige keer moet u het zelf op de doelcomputer installeren. En dat is wel zo slim van de maker.

menu

De leverancier maakt ook het programma DiskPulse. Met dat programma kan je ontdekken welke bestanden worden aangemaakt, gewijzigd of gewist tijdens het activeren van het weggevertje.

een

DsikPulse werd hier weggegeven op 19 februari 2017. De blog van die dag. Die werd op vergelijkbare geactiveerd.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate met de 32 en 64 bits installers. U moet zelf activeren. Er is tevens een zip van het spel. Is er trouwens iemand die dat ophaalt of kan ik ermee stoppen?

Terug naar het begin.