[Giveaway of the day — Tag Forge Confidential Basic |https://nl.giveawayoftheday.com/tag-forge-confidential-basis/

Geen Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. Ik kreeg een link voor een exe en een tweede link voor een msi. Ik kreeg via 33mail vier sleutels die ik vandaag moet gebruiken. De gebruiksduur is 12 maanden.

Niets voor mij. Als een document als vertrouwelijk wordt gemerkt, trekt dat ongezonde aandacht. Voor teams kan het wel handig zijn direct te zien of een document met de buitenwereld mag worden gedeeld, of niet.

de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install-and-activate, Veel succes ermee. De portables doen het niet goed op de ThinPC, dus laat ik ze daar verdwijnen. Als u het per se wilt gebruiken, kunt u altijd de gratis versie ophalen.

Terug naar het begin.