Giveaway of the day — VSDC Pro Video Editor 5.8.

Versie 5.7.7 kregen we op 9 juni 2017. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. In de readme een link om een sleutel aan te vragen. 33Mail is OK. Erg onduidelijk wat je moet invullen om te bewijzen dat je een mens bent. Alleen de goed-leesbare vette tekens? In welke volgorde? Of ook de grijze? NEEN! Alleen de vette. Op elk 33Mailadres komt een andere sleutel binnen. Werkt ook op de trial.

Werkt alleen op 64 bits machines, want ik haalde de zip op een 64 bitter op. Als u een 32 bitter nodig heeft, moet u downloaden op een 32 bitter. Vergeet niet het zoeken naar updates op 'never'= 'nooit' te zetten. Heeft Microsoft C++ Redistribuable nodig.

De activatie staat in
C:\ProgramData\FlashIntegro\VideoEditor\license.lic

Ofwel in %AppData% en %CommonAppData%:
C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\FlashIntegro\VideoEditor\license.lic C:\Users\All Users\FlashIntegro\VideoEditor\license.lic

Bewaar deze twee bestanden. Ik had voldoende aan de eerste om het weggevertje te activeren op een schone virtuele W7 64. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een 64 bits install_and_activate (met het geoogste activatiebestand). Er is ook een 64 bits Cameyo portable, maakt die doet het niet op mijn laptop. Een 32 bits overigens ook niet.

Terug naar het begin.