Giveaway of the day — Cinta Notes Pro 3.11

Versie 3.7 kregen we eerder op12 mei 2017. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone portable. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. Ik gebruikte drie keer 33Mail en kreeg drie verschillende sleutels, die kennelijk horen bij het mailadres. "Please note that this license is limited to the current version of CintaNotes (no free updates), and doesn't include technical support."

Kent Nederlands (NL/BE). Net als de vorige keer kent het al mijn naam en sleutel als ik de portable wil activeren. Ik hoef alleen maar te klikken om die te bevestigen.

Bij de activatie wordt een regiustersleutel aangmaakt:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\UserAssist\{CEBFF5CD-ACE2-4F4F-9178-9926F41749EA}\Count]
"HRZR_PGYFRFFVBA"=-

en een bestand license.key in de programmamap van de portable. De registersleutel is niet bruikbaar om te activeren. Als het bestand license.key in de programmamap van de portable bij de eerste opstart op een schone virtuele ThinPC al aanwezig is, is het wel geactiveerd. QED. Bewaren dus.

De licentie is eeuwigdurend, maar na 6-2-2018 mag u niet meer updaten. Bij een test op de laptop blijkt de portable inderdaad geactiveerd. Ik neem het in gebruik om de sleutels van de weggevertjes bij elkaar te zetten. Ik geef het vijf sterren.

Wat uitleg van de maker:De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat het nodige.

Terug naar het begin.