Giveaway of the day — Leawo TunesCopy Video Converter 2.0

Zo te zien kregen we deze titel niet eerder. Themida. In de readme een link om een licentie voor een jaar aan te vragen. Ik gebruikte 33Mail en zag de sleutel in de browser staan: Registration code: L-23******0AB. Met een tweede 33Mailadres kreeg ik een andere sleutel.

In de mail ontvang ik naast de sleutels ook een link voor een schone download, dus zonder Themida.

Installatie van deze 32 bitter op een schone virtuele ThinPC lukt niet. Een dll ontbreekt en ook is er geen iTunes. Op een virtuele W7 64 kan ik wel een Cameyo maken, maar niet activeren. Want het wil zonder iTunes niet opstarten. Sterker nog: het start eerst iTunes op en daarna zichzelf. Daarom iTunes erop gezet. Dan kan ik het videodeel activeren. Daarbij wordt op twee plaatsen een bestand reg aangemaakt: in %AppData% en in %CommonAppData% en een registersleutel.

%AppData% -> C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Leawo\TunesCopy\reg
%CommonAppData% -> C:\Users\All Users\Leawo\TunesCopy\reg

Als ik met de Cameyo editor deze twee bestanden toevoeg aan de niet-geactiveerde Cameyo en het geïnstalleerde weggevertje met CCleaner verwijder uit de virtuele ThinPC, is de Cameyo geactiveerd. QED.

De Duitse vrienden blijven verre van dit weggevertje.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64. Pruttelt bij de opstart op de laptop. Gewoon negeren. Daarna start hij keurig geactiveerd op.

Terug naar het begin.