Giveaway of the day — CrazyTalk Animator Standard 2.14

De zin hieronder invullen indien van toepassing, anders wissen. Versie 7.32 kregen we op 2 augustus 2017. De blog van die dag. Flinke download: 475 MB.

Geen Themida. In de readme een link om een sleutel aan te vragen. Ik zie die niet binnenkomen.% kwam omdat ik niet goed heb gelezen. Na activatie kan ik installeren op een virtuele ThinPC. Maar die versie doet het niet. En ook in in SandboxIE op de Windows 10 desktop:

SandboxIE

Nieuwe features gids:

Wel lijkt het te installeren onder Wine op een virtuele LinuxMint die ik 30-1 laat ophaalde van osboxes.org en op de W10 desktop installeerde. Het is versie 18.2, maar binnen een paar minuten had die zichzelf opgewaardeerd naar de nieuwste versie, 18.3. Wine toevoegen is een fluitje van een cent. Helaas:de installatie loopt vast:

een

Nog erger: Linux blijkt uitgeschakeld.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Ik zet niets in de uitwisselmap, want niets doet het bij mij.

Terug naar het begin.