*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Als u Opera als browser gebruikt, kunt u zonder links direct downloaden.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan voor een Gmailadres. Met een filter stuur ik die naar dat adres via mijn provider naar geïnteresseerden. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst. U krijgt de link dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar als ik meer te doen heb, dan wel op reis ben, kan dat uren uitmaken. Want buitenshuis vraag ik de link zo mogelijk aan op mijn iPhone en op dat apparaat ga ik mijn blog niet bijwerken. Hier plak ik de link op drie plaatsen en wijzig voor niet-Nederlandssprekenden de eerste twee tekens van nl in www en de. Tot nu toe twee klanten.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — Boost Speed 9

De zin hieronder invullen indien van toepassing, anders wissen. Versie 7.6.0 kregen we op 10 april 2016. Uniek in de zin dat Adiaan lovend over mij schreef. De blog van 12 juni 2015 van Ootje. Ik zie geen blog van 10 april 2016

Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands, Let op! Wij krijgen versie 9, niet versie 10. Ga dus niet zomaar updaten.

De activatie komt in het register:

New and Modified Registry Keys and Values
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{6B3D88F2-91C4-4771-989D-BFF57039FF61}\Version
Assembly
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Auslogics\BoostSpeed\9.x\Settings
General.IsRegistered
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Auslogics\ATToolsStd\1.x\Settings
Prioritization.OptimizedCPUItems

Bewaar uw eigen sleutels/subsleutels. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.
Het activeren lukte ook door de met Discovery gemaakte activate.msi te draaien vóórdat ik het weggevertje installeerde op een schone virtuele ThinPC. Dus nogmaals QED.

Het weggevertje vindt dat mijn schone virtuele ThinPC in zeer ernstige toestand verkeert. Zal wel. Ik ben zo vrij daar anders over te denken.

ThinPC

De portables draaien niet op de W10 desktop. Installatie in SandboxIE lukt evenmin.

OT: op de desktop staat nu een vanmorgen gemaakte Cameyo portable van Thunderbird. Omdat Thunderbird zijn mailbestanden in %AppData% zet, dus normaliter op de vaak te krappe C-schijf. Ik zet de lokale gegevens van Cameyo's altijd in een submap van de Cameyo map, op een andere HD met voldoende vrije ruimte. Daarmee is de hele map met de Thunderbird Cameyo portable en de bijbehorende mail een samengehangend geheel. Die kan ik desgewenst op een USB-stick of externe USB-schijf zetten. En is de schijfletter niet meer relevant. Anders gezegd: deze oplossing is relocatable.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg-bestand), een klassieke portable en een Cameyo portable. Beide gemaakt op een virtuele ThinPC . De beide portables doen het niet op de desktop.

Terug naar het begin.