Giveaway of the day — Duplicate Photo Finder Plus 7.0
. Versie 2.0 kregen we op 20 februari 2014. De blog van die dag.

Themida. De sleutel staat in de readme. De installer is maar 722 KB groot. 32 Bitter. Geen Nederlands. Ik zag geen vinkje voor het zoeken naar updates. Ter nagedachtenis aan Hadrianus/Adriaan werk ik vandaag met een splinternieuwe, officieel met een vijf jaar oude sleutel geactiveerde virtuele W8.1 Pro 64.

De activatie wordt vastgelegd in
C:\Users\gebruiker\AppData\Local\TriSun_Software_Limited\Duplicate_Photo_Finder_Pl_Url_v255oa0eylmhersxqqmyqea15fltbvjg\7.0.18.0\user.config

Bewaar uw eigen exemplaar. Maar hij is systeem-afhankelijk, dus heeft u niets aan de mijne.

Wees erop bedacht dat systeemgebonden plaatjes en iconen niet zomaar ontdubbeld mogen worden.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en twee portables. gemaakt op een virtuele W8.1 64 Pro. De Cameyo pruttelt bij de eerste opstart op de desktop op de bekende wijze, maar daarna loopt het goed. De klassieke portable heeft geen kuren. Wel moeten ze allebei nog worden geactiveerd, want de activatie is systeemgebonden.

Terug naar het begin.