Giveaway of the day — PhotoScissors 4.0

. Versie 3.0 kregen we op 27 juli 2017. De blog van die dag.

Themida om Registration.reg heen, net als vorig jaar. Dat zet de sleutel in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Teorex\PhotoScissors\Registration]
"Serial"=-

Bewaar die sleutel, want daarmee kunt u per definitie het weggevertje later nog eens activeren.

Geen Nederlands. Ik zie geen mogelijkheid het eventueel zoeken naar updates uit te zetten. U kunt volstaan met het bewaren van de programmamap en de registersleutel. daarom heb ik in de Cameyo alle andere mappen verwijderd. Alleen %Program Files% en de ikonenmap bewaard.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en twee portables, beide gemaakt op een virtuele ThinPC. De klassieke portable start soms op de laptop, soms niet. Onbetrouwbaar bij mij dus. Ik lees graag uw ervaringen. De Cameyo doet het wel. Al vind ik het opstarten traag. Er is ook een zip van de programmamap. Die doet het prima in SandboxIE op de laptop en laat daar geen sporen na? Later toegevoegd: ik heb in de Cameyo alle mappen, behalve de programmamap verwijderd en twee versies gemaakt: een RAM-versie (à la Themida) en een schijfversie. De eerste pakt uit in RAM, de tweede naar de harde schijf. Ze doen het allebei prima op de desktop.

Terug naar het begin.