Giveaway of the day — AmoyShare AnyMusic 5.0

. Versie 4.0 kregen we op 1 september 2017. De blog van die dag.

Geen Themida. Zowel een 32 als 64 bits versie. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. Denk aan de Gmail-truc met extra punten om een schijnbaar nieuw mailadres te gebruiken. Op een nieuwe virtuele W8.1 64 Pro kan ik alleen de 32 bitter installeren. Na installatie wil het direct updaten. Dat zou in strijd zijn met de voorwaarden. Daarom doe ik het niet. Maar later lees ik dat het wel mag van de maker.

De login-gegevens worden vastgelegd in C:\Users\gebruikersnaam\.anymusic\package.json.

Uitleg van de maker.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo 32 portable, gemaakt op een virtuele W8.1 64 Pro. Die draait keurig op de echte W10 64 1709 laptop en ik ben automatisch aangemeld. Op de valreep de beide spellen.

Terug naar het begin.