Giveaway of the day — Soft Orbits Photo Retoucher 4.1

. Versie 4.0 kregen we op 20 juli 2017. De blog van die dag.

Vraag zelf uw sleutel aan. Ik gebruikte 33Mail, want Softorbits spamt vaak. krypteller en gergn kregen met verschillende mailadressen dezelfde sleutel. Die kon ik oogsten uit de browser. U heeft die sleutel nodig om de activatie te starten. Kent Nederlands. Er wordt dan nogal wat in het register geschreven, onder andere:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\SoftOrbitsPhotoRetoucher]
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-

Maar deze sleutel alleen is niet voldoende om de installatie op een schone virtuele ThinPC mogelijk te maken. maar ik kon er wel de programmamap mee activeren. En dan zonder dat ik linksboven zag dat het een weggevertje van Giveawayoftheday is. Ik heb trouwens alleen de talen Nederlands, Duits en Engels laten staan.

Een video-uitleg.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable en een zip van de programmamap van een virtuele ThinPC. Zowel de RAM- als de Disk-versie van de Cameyo doen het prima op de desktop. En de semi-portable in SandboxIEWel wat traag?.

Terug naar het begin.