4Videosoft iOS Transfer is professionele iOS bestandsuitwisselingssoftware voor iPhone bestanden. U kunt er meerdere bestandstypes mee uitwisselen als muziek, video's, foto's, ringtones, etc. tussen iPhone/iPad/iPod en PC. Ook tussen verschillende iOS-apparaten en zelfs tussen iTunes. Bovendien kan 4Videosoft iOS Transfer bestanden overdragen in in batch-modus, om zo tijd en ruimte te besparen.

Giveaway of the day — 4Videosoft iOS Transfer 8.2.58

. Versie 8.2 kregen we op 30 april 2016. De blog van die dag.

Themida. Geen sleutel in de readme. Die kunt u pas na installatie aanvragen. Geen Nederlands. U moet wel een werkend mailadres opgeven. 33Mail is OK. Een tweede mailadres levert een andere sleutel op.

Uitleg.

Kan dit echt zonder iTunes? De vorige keer schreef ik: "Het programma wel wel installeren zonder iTunes, maar kan zonder iTunes verder helemaal niets.". Later kijk ik erna.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\4Videosoft Studio\4Videosoft iOS Transfer\Register] "UserEMail"=- "Code"=- "LastCode"=- "LastUserEMail"=-

De programmamap kon ik hiermee NIET activeren op de desktop. Het draait overigens wel zonder iTunes: het haalt zelf de benodigde Apple drivers op. Contacten kan ik niet zien, want de zijn versleuteld met een mij onbekend wachtwoord?? Onbruikbaar.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een zip van de programmamap van een virtuele ThinPC. Draait op de desktop, maar de functionaliteit valt tegen.

Terug naar het begin.