Giveaway of the day — Heimdal PRO 2.2.200

. Versie 2.2.151 kregen we op 11 mei 2017. De blog van die dag.

De zip bevat alléén de readme, met een link om te te downloaden. Vink wel de nieuwsbrief uit, als u die niet wilt.Via uw mailadres krijgt u de sleutel in de browser te zien. En een downloadlink voor de msi. 33Mail is OK, per adres een andere sleutel. NB a@b.com werkt ook! Zelfs vaker dan één keer, met ook nu steeds een andere sleutel.

Als ik het test op een virtuele ThinPC, zie ik aan het begin van de installatie de melding dat ik zonder Microsoft .NET framework 4.6.1 niet verder kan. Als ik op doorgaan klik, wordt .NET netjes geïnstalleerd. Ik zie dat Heimdahl apentrots is dat ze 65% van de nare dingen tegenhouden. dat is minder dan de ruim 80% van Microsoft Defender?

Nadat .NET erop is gezet, kan ik het weggevertje installeren. Geen Nederlands. Eerst als trial activeren, daarna kan ik later de zesmaandssleutel invoeren.

een

Ik vink uit dat 7z en CCleaner automatisch worden bijgewerkt. Zou best mogen, maar ik wil dat zelf kunnen doen.
twee

Om na te gaan hoe het automatisch updaten werkt, heb ik de nieuwe 5.40 van CCleaner vervangen door de vorige, 5.39 en daarna Heimdal gevraagd mijn software automatisch bij te werken:

vier

Dat gaat binnen enkele seconden:

vijf

En inderdaad, de nieuwe versie staat erop:

zes

Dat er twee patches zijn aangemaakt in de laatste week, klopt. Want het ging zó snel, dat ik het plaatje dat het goed ging, niet had gemaakt. Ik heb toen een tweede keer versie 5.39 erop gezet en Heimdal ook de tweede keer een patch laten maken van 5.39 -> 5.40.

Nu een snapshot maken van de virtuele ThinPC en herstarten ...

Het lijkt goed te werken. Ik maak een kloon van deze versie van de virtuele ThinPC, zodat ik daar een halfjaartje mee kan spelen, terwijl de originele virtuele machine Heimdal-vrij blijft.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.