Giveaway of the day — Adoreshare Video Converter Genius 1.5.0

. Versie 1.0 kregen we op 5 februari 2015. De blog van die dag.

Geen Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. In de mail staat ook het mailadres dat u nodig heeft bij activatie. En een link voor de trial. Dus mag ik aannemen dat u de trial kunt activeren met de gegevens van het weggevertje. Ik kreeg op twee verschillende 33Mail-adressen dezelfde sleutel: EBA*************6EA. Geen Nederlands.

Volgens Discovery komt de activatie op de virtuele ThinPC in:
C:\Program Files\Video Converter Genius\iMovieConverter.dat
Dat doet vermoeden dat de programmamap volstaat. We zullen zien. En inderdaad - de programmamap van de virtuele ThinPC draait prima in SandboxIE op de desktop. MAAR: als een trial. Na activatie heb ik het bestand iMovieConverter.dat gekopieerd vanuit SandboxIE naar de programmamap van de ThinPC. Daarna het bestand gewist in SandboxIE. Bij de herstart is het weggevertje geactiveerd: QED.

Wel vervelend: als je het programma stopt, blijft er op de achtergrond Video Converter Genius.exe actief. Als je de programmamap wilt wissen. moet je eerst dat proces stoppen, bijvoorbeeld met ProLasso.

De mening van mikiem2.

Wat plaatjes van de maker:

1. Add Videos to the Program

een

2. Edit Videos before Conversion

twee

3. Choose Output Format

drie

4. Set Settings and Start Conversion

vier

OT: Na vele jaren gebruik van zowel Treepad Business,Treepad Enterprise Single user 12 GB en Cameyo, kwam ik pas vanmorgen op het idee om Cameyo portables van deze twee fraaie Treepads te maken. Ze zijn verrassend compact en draaien prima op de desktop. Tegelijk gemerkt dat de activatie systeemgebonden is, maar dat er na de activatie een bestand in de programmamap wordt gezet, waardoor de Cameyo zichzelf kan activeren.Prima. De Nederlandse maker van Treepad vindt het trouwens prima als ik zijn eerlijk betaalde product op al mijn machines zet. Ik ben de enige gebruiker. Treepad is een handige database met als unieke mogelijkheid om met één klik de bestanden voor een website te maken. Je hoeft ze daarna alleen nog maar te uploaden.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and-activate, een Cameyo portable, een klassieke portable en een zip van de programmamap.Die programmamapversie moet ik nog wel activeren op een andere machine. Dat zal met de andere ook zo zijn. Als u ze wilt gebruiken, activeer ze dan voor morgenochtend 9:00 uur. Het spel is er ook.

Terug naar het begin.