Giveaway of the day — Colasoft Capsa 11 Standard

. Versie Pro 7 kregen we op 10 april 2012. Hoewel ik mijn blog op 10 april 2012 begon, zie ik geen posting over dit weggevertje.

Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Activatie verloopt vlot. Op de virtuele W8.1 64 Pro is ook Microsoft Visual C++ 2013 Redistributable (x64) - 12.0.30501 gezet. De klassieke portable is onbruikbaar. De Cameyo start wel op de virtuele W8.1 64 Pro, maar niet op de laptop..

Ik vermoed dat de activatie staat in het bestand C:\ProgramData\Colasoft Capsa 11 Standard\capsa.srd . Want als ik het uit die map naar het bureaublad verplaats, heb ik een trial. Zet ik hem weer terug, dan is het weggevertje weer geactiveerd.

Het draait niet in SandboxIE op de laptop: kan de adapter niet vinden.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat sinds gistermorgen een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W8.1 64 Pro. Doet het niet op de laptop. Inmiddels staat er ook een install_and_activate en een zip van de programmamap, afkomstig van de virtuele W8.1 64 Pro van de laptop.% Die ziet ook geen adapter?%%

Terug naar het begin.