QILING Disk Master Professional is handige en betrouwbare software met schijf en bestanden software voor zakelijke desktops en laptops, gericht op het verbeteren van de prestaties en beveiliging van uw computer. Het verzekert dat uw systeem en data zijn beschermd, alsmede snel kunnen worden hersteld in geval het noodlot toeslaat; als extra kunt u een ramdisk aanmaken, de gezondheid van de harde schijf controleren, partities beheren, enz.

Alle mogelijkheden in het Engels.

Giveaway of the day — QILING Disk Master Pro 4.3.7

. Versie 3.9.2 Pro kregen we op 13 september 2016. De blog van die dag.

Geen Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. 33Mail is OK. U krijgt niet alleen de sleutel, maar ook een downloadlink. U heeft uw sleutel nodig om te installatie op gang te zetten. 64 Bitter, moet als administrator worden uitgevoerd.

een

Mooi dat u hiermee een virtuele schijf van uw systeemschijf kunt maken. Minder fraai is dat de backups in principe op de C-schijf worden geplaatst. De virtuele schijf heeft als extensie .fvd, mij onbekend. De virtuele machine heeft niet voldoende ruimte om een kloon van zichzelf te maken. En het maken van een kloon in de uitwisselmap op de harde schijf van de laptop mislukt. Het lijkt erop dat je het image alleen in het weggevertje zelf kan mounten. Moet ik eens uitzoeken. Installatie in SandboxIE werkt niet. Ook de Cameyo doet het niet op de laptop.

Omdat Lidl1 enthousiast is, probeer ik het ook. Wel op de echte D-schijf, want de C-schijf is ten eerste te klein (128 GB) en ten tweede slijten daar volgens hr. A te A (B) in zeven jaar. Hij kan het weten, want hij heeft ervoor doorgestudeerd doorgeklungeld. Ik heb een virtuele schijf aangemaakt, default 80 GB en ben nu de C-schijf daarop te klonen. Ik word niet gewaarschuwd of de 80 GB soms te klein is. Na het klonen is er nog 18 GB vrij.

De activatie staat volgens de Duitse vrienden in C:\ProgramData\Disk Master\FrConfig.dat ,

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64. Doet het niet op de laptop. Er is een zip van het spel.

Terug naar het begin.