Alleen al het denken aan het tijdrovende proces van videoproductie kan u al teveel worden. En het laatste dat u zou willen is dat na al dat zware werk uw video ook nog eens wordt gestolen of dat er mee geknoeid wordt. Voor dit soort gevallen is het aanbrengen van watermerken de beste oplossing.

Met andere woorden, Video Watermark Maker is een tool voor het aanbrengen van watermerken, ter bescherming van het auteursrecht en de authenticiteit. Met een dergelijke tool kun t u bestanden beveiligen tegen illegaal kopiëren en uw product intact en veilig houden.

Mogelijkheden en voordelen:

  • Gebruikersvriendelijke applicatie ter bescherming en voorzien van logo's op video’s.;
  • Aanpasbare en verdwijnende watermerken;
  • Video’s voorzien van logo, inclusief YouTube video’s;
  • Watermerken met tekst en afbeeldingen;
  • Krachtige batch-verwerking;
  • Automatisch schalen van watermerken.

Met de ongelooflijke eigenschappen van Video Watermerk Maker, kunnen gebruikers, en in het bijzonder bedrijven, eenvoudig de volgende fascinerende voordelen bewerkstelligen:

  • Verbeterde beveiliging, bescherming en authenticiteit van alle videobestanden, zelfs voor openbare weergave;
  • Moeiteloos bedrijfsimago's en -uitstraling verbeteren door het gebruik van ingesloten watermerken in bedrijfsvideo's.
  • U hoeft alleen het exacte bestand voor te bereiden, dat kan een logo/merk, een verklaring of wat u maar wil zijn, die je wenst te gebruiken als uw watermerk. En aangezien maatwerk zeer goed mogelijk is met dergelijke software, kunt u zonder gedoe het complete uiterlijk van uw watermerk aan te passen. Hiermee kunt u iedere video beveiligen tegen kopiëren en/of diefstal door niet-geautoriseerde personen.

*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Als u Opera als browser gebruikt, kunt u zonder links direct downloaden.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan voor een Gmailadres. Met een filter stuur ik die naar dat adres via mijn provider naar geïnteresseerden. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst. U krijgt de link dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar als ik meer te doen heb, dan wel op reis ben, kan dat uren uitmaken. Want buitenshuis vraag ik de link zo mogelijk aan op mijn iPhone en op dat apparaat ga ik mijn blog niet bijwerken. Hier plak ik de link op drie plaatsen en wijzig voor niet-Nederlandssprekenden de eerste twee tekens van nl in www en de. Tot nu toe twee klanten.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — Video Watermark Maker 1.4

. Versie 1.2 kregen we op 13 november 2014. De blog van die dag.

SoftOrbits heeft geen goede naam bij mij: spam, problemen met activatie? Zie hun reactie. Ze geven registeropruimers de schuld van het plotseling verdijnen van de activatie:
"Our programs write the activation key to the system registry. So, if you’re using any third-party software that cleans your registry, the program might not find your key and stay unregistered. Plus, the key can be deleted because of many other reasons, such as an operating system glitch, for example. We have no control over those circumstances so the program may stay unregistered."

Geen Themida, bij installatie al direct een link om de sleutel aan te vragen. Ik gebruik 33Mail en kreeg de sleutel VW***NJG vlot na bevestiging van dat mailadres in de browser. Ze willen veel van u weten, maar u mag dat overslaan. Kent Nederlands..

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\VideoWatermarkMaker]
"Key"=-
"actKey"=-

Vroeger maakte SoftOrbits gebruik van sleuteladressen waar de naam van de applicatie niet in stond. Als een volgend weggevertje een ander Key en actkey heeft, dan is het logisch dat het eerder geïnstalleerde weggevertje van SoftOrbits opeens weer een trial is. Daar zijn ze achter gekomen en nu staat de naam VideoWatermarkMaker in het sleuteladres/sleutelnaam.

Voor SketchDrawer stond de activatie in HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbi....

Ik maak geen video's, dus totaal oninteressant voor mij.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable en een klassieke portable, beide gemaakt op een virtuele ThinPC. Nog niet getest.

Terug naar het begin.