Penbook is de mooiste uit de vrije hand schrijven-ervaring op Windows 10. Maak notities, plan uw dag (of jaar), maak een schets, of doe uw wiskunde-huiswerk. Penbook bevat tientallen soorten stationary, van ruitjespapier tot bladmuziek. U kunt zelfs uw eigen foto's of PDF's importeren om op te schrijven. Houdt uw werk georganiseerd met prachtige, aanpasbare notitieboekomslagen. In portret of landschap modus, en deel en exporteer uw werk met slechts een paar tikken.. Penbook is ontworpen voor pennen (maar u kunt desgewenst ook uw vinger of muis gebruiken), en het ondersteunt Surface Dial.

Giveaway of the day — Penbook

We kregen hier nog niet eerder wat van aanbieder User Camp. Het is "gewoon" een Windows 10 App die zo te zien vijf dagen gratis is te installeren. U hoeft dus geen zip te downloaden van Giveawayoftheday.

Voordeel van een Windows 10 App: als u het wist en een tijdje later weer installeert, is uw licentie nog steeds geldig. Ik zal het niet vaak gebruiken.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een zip van het spel.

Terug naar het begin.