Tenorshare WhatsApp Recovery kan snel al uw WhatsApp chats en contacten herstellen op iOS 11.2/11/10/9 en andere apparaten, alsmede van iTunes/iCloud back-ups. Bovendien ondersteunt het de meeste populaire Android-apparaten.

Belangrijkste mogelijkheden

  • Snel terughalen van verwijderde, geformatteerde, ontoegankelijk WhatsApp berichten, video's, foto's en contacten.
  • 3 WhatsApp herstelmodi: u kunt WhatsApp berichten en contacten herstellen van uw iDevices, iTunes back-ups en iCloud back-ups.
  • Eenvoudig WhatsApp tekst, foto's, video's en contacten exporteren en overdragen naar uw computer.
  • Voorbeeld van alle WhatsApp chats voorafgaande het herstel.
  • Grondige reparatie van iOS-systeem wanneer de iPhone vastloopt bij herstelmodus, zwart scherm, Apple logo en andere problemen.

Giveaway of the day — Tenorshare WhatsApp Recovery 3.5.0

Versie 3.2 kregen we op 23 februari 2017. De blog van die dag.

OT: het lukt me vandaag niet om mijn blog te schrijven in een browser op een Windows-machine. Zowel Edge, Chrome als IE doen het niet. Maar op mijn chromebook gaat alles probleemloos. Ootje had gisteren ook een probleem om zijn commentaar hier te plaatsen. Later teogevoegd: de volgende ochtend heb ik geen enkel probleem met Chrome op de desktop.

Geen Themida. In de readme staat een link om de sleutel met een werkend mailadres aan te vragen. 33Mail is OK. De sleutel komt vlot per mail. Een downloadlink komt mee.

Net als vorige keer lukt het me niet om het te installeren op een virtuele machine. Dus ook geen portable. Maar ook in SandboxIE op de laptop lukt het nu niet. Gelukkig kan ik het goed missen. Later toegevoegd: op de desktop kan ik het wel in SandboxIE zetten?! Maar dat is voor eigen gebruik alleen. En op aanvraag. Geen kleintje: 1.665.470.464 bytes. Gezipt 897.486.848 bytes.

De activatie staat in H:\Sandbox\gebruiker\20180311WhatsAppRecovery350\drive\C\Program Files (x86)\Tenorshare WhatsApp Recovery\iPhoneDataRecovery.dat. Dat tekstbestand bevat de sleutel. Als ik de extemsie .dat wijzig in .datx krijg ik bij de opstart een foutmelding dat een hive niet geopend kan worden en heb ik een trial. Als ik de x eraf haal, is het weggevertje weer geactiveerd. Ik durf daarom schrijven: QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

Het spel staat in de uitwisselmap. En ook een Cameyo van Dimo MXF Converter, dat een andere club vandaag weggeeft. Hier was het op 18 februari 2018 beschikbaar.

Terug naar het begin.