IObit Uninstaller biedt de makkelijkste en snelste manier voor het de-installeren van programma's, browser plug-ins en Windows Apps, en zelfs de hardnekkigste en ongewenste kwaadwillige plug-ins of toolbars die niet door antispyware programma's verwijderd kunnen worden. IObit Uninstaller besteedt veel aandacht aan die hardnekkige programma's en biedt u een specifieke methode om deze te de-installeren. Met de verbeterde Powerful Scan en Force Uninstall features worden alle achtergebleven items volledig van uw computer verwijderd, alsof deze nooit waren geïnstalleerd.

Opmerking: de licentie is geldig voor 1 jaar.
Giveaway of the day — iOBit Uninstaller Pro 7.3

Versie 7.0.2 kregen we op 11 september 2017. De blog van die dag.

Een schone installer, geen Themida. In de readme staat de sleutel. Geen Nederlands.

De activatie ligt vast in drie bestanden:
C:\Program Files\Common Files\IObit\IObit Uninstaller\Register.ini
C:\Program Files\Common Files\IObit\IObit Uninstaller\appscription.dat
C:\Program Files\Common Files\IObit\IObit Uninstaller\license.dat
Bewaar die drie bestanden. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele machine. QED.

Op de Engelstalige site noemt Gary drie gratis on-line alternatieven: inlite, on-line bar code reader en ZXing Decoder Online. Mike wijst op Barcode Lookup. Daar zijn ook Apple en Android apps van. Ik vond wat geschiedenis op Wired.

Iets voor Adriaan.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC. Doet het goed op de laptop, maar moet nog wel worden geactiveerd. Daarna kan ik het dat-bestand en de starter daarvan wissen, want Cameyo maakt zelf een programmamap aan.

Terug naar het begin.